orfeo nutrixxion

Proč je Jura nejlepší

JURA - správná extrakce kávy

Při přípravě dobrého Espressa je důležitá i teplota spařování. Kávovary JURA, pracující s dvojím systémem ohřevu vody, umožňují volitelné nastavení teploty v rozmezí 87 – 94 st.C.. Voda je vždy ohřáta při průtoku až těsně před vlastní přípravou kávy, aby byla vždy co nejčerstvější.

O vlastní přípravu kávy se v kávovarech JURA stará patentovaná spařovací jednotka, která využívá systému aktivního předspaření kávy. To umožňuje získat pro každý šálek plnou a silnou chuť kávy. Délku a intenzitu předspaření kávovar automaticky určí v závislosti na množství pomleté kávy. Chuťově dokonalé Espresso to není souhra náhod. Ale dodržení řady maličkostí v celém průběhu přípravy nápoje. I takových maličkostí jako je výškově nastavitelná výpust kávy, aby bylo snadné se přizpůsobit každému šálku.

 

JURA - nejen Espresso, ale také Cappuccino

Plně automatické kávovary JURA jsou navrženy tak, aby vždy připravily dokonalou kávu. A nejen to, kávovary JURA již získaly řadu ocenění v nezávislých testech také za kvalitní přípravu mléčných specialit jako je Cappuccino nebo Latte. Rozmanitost možností v nastavení vám dopřeje skutečné kávové potěšení z oblíbených druhů a specialit. Pro dokonalou kávu v každém šálku je důležité přístroj udržovat v čistotě. Kávovary JURA proto mají automatické čistící programy, které lze snadno spustit stisknutím tlačítka údržby.

 

JURA - jen technologie nestačí

Ve společnosti www.prodejkavy.cz a JURA věříme, že jen technologie nestačí. Proto Vám, našim zákazníkům, nabízíme i dokonalý zákaznický servis. Všechny kávovary si můžete kdykoli vyzkoušet v našich zákaznických centrech, kde Vám rádi poradíme s výběrem nejvhodnějšího modelu pro Vaše potřeby.